Ceviche De Cod Sărat

Ceviche de Cod sărat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,19 USD pe porție. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Dacă aveți la îndemână piper, roșii cherry, cod și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ceviche De Cod Sărat, Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, și Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos).
Instrucțiuni
Înmuiați baccala în apă rece timp de 24 de ore pentru a rehidrata, schimbând apa de 3 ori pentru a îndepărta sarea.
Se scurge și se clătește sub apă rece și se pune într-o oală mare.
Adăugați laptele și suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch. Gatiti neacoperit la foc mediu timp de 45 de minute.
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească. Când peștele este suficient de rece pentru a fi manevrat, mărunțiți peștele într-un castron, având grijă să scoateți toate oasele.
Adăugați ceapa, pătrunjelul și roșiile. Într-un castron separat, amestecați împreună ulei de măsline, oțet, suc de lămâie și sare și piper.
Adăugați pansamentul în salata de cod, aruncați și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio