Ceviche De Cod Sărat

Ceviche De Cod Sărat
Ceviche de Cod sărat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,19 USD pe porție. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Dacă aveți la îndemână piper, roșii cherry, cod și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ceviche De Cod Sărat, Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, și Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos).

Instrucțiuni

1
Înmuiați baccala în apă rece timp de 24 de ore pentru a rehidrata, schimbând apa de 3 ori pentru a îndepărta sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De SareCod De Sare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se scurge și se clătește sub apă rece și se pune într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați laptele și suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch. Gatiti neacoperit la foc mediu timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească. Când peștele este suficient de rece pentru a fi manevrat, mărunțiți peștele într-un castron, având grijă să scoateți toate oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați ceapa, pătrunjelul și roșiile. Într-un castron separat, amestecați împreună ulei de măsline, oțet, suc de lămâie și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați pansamentul în salata de cod, aruncați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În25 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate75
Revista