Ceva Diferit Rulouri Dulci
Ceva diferit de rulouri dulci necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează bine ca o pâine. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr brun, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați {Chili Dulce} Rulouri De Primăvară Cu Cartofi Dulci Prăjiți, Rulouri dulci de afine cu glazură dulce de lămâie, și Rulouri dulci de ouă de pui Chili cu sos cremos de Chili dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă și se lasă să stea până devine cremoasă, aproximativ zece minute. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort și făina. Adăugați încet amestecul de drojdie și apă și amestecați până se omogenizează. Acoperiți vasul și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ungeți o tigaie de copt de 10x15 inch cu laturile înalte sau două tigăi de 9x13 inch. Cu o spatulă, scoateți aluatul pe o suprafață puternic făinată. Îndepărtați blatul și rulați sau bateți aluatul într-un dreptunghi mare, de aproximativ 12x24 inci.
Ungeți aluatul cu untul topit sau margarina.
Combinați zahărul și scorțișoara într-un castron mic și presărați peste aluat.
Rulati aluat jeleu rola de moda si margine sigiliu cu puțină apă.
Tăiați rola în felii de 1 1/2 până la 2 inci.
Așezați-l perfect în tigaia pregătită.
Lăsați să crească într-un loc cald timp de aproximativ 1/2 oră sau până se dublează.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C)
În timp ce rulourile cresc, combinați untul sau margarina, siropul de porumb și zahărul brun într-o cratiță grea. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana se omogenizeaza.
Se ia de pe foc. Când rulourile au crescut, turnați siropul peste vârfurile rulourilor, lăsându-l să se scurgă în tigaie.
Presărați rulouri cu nuci pecan și coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute sau până se rumenesc.