Ceva Diferit Rulouri Dulci

Ceva Diferit Rulouri Dulci
Ceva diferit de rulouri dulci necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează bine ca o pâine. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr brun, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați {Chili Dulce} Rulouri De Primăvară Cu Cartofi Dulci Prăjiți, Rulouri dulci de afine cu glazură dulce de lămâie, și Rulouri dulci de ouă de pui Chili cu sos cremos de Chili dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă și se lasă să stea până devine cremoasă, aproximativ zece minute. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort și făina. Adăugați încet amestecul de drojdie și apă și amestecați până se omogenizează. Acoperiți vasul și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Ungeți o tigaie de copt de 10x15 inch cu laturile înalte sau două tigăi de 9x13 inch. Cu o spatulă, scoateți aluatul pe o suprafață puternic făinată. Îndepărtați blatul și rulați sau bateți aluatul într-un dreptunghi mare, de aproximativ 12x24 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Ungeți aluatul cu untul topit sau margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
4
Combinați zahărul și scorțișoara într-un castron mic și presărați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Rulati aluat jeleu rola de moda si margine sigiliu cu puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
ApăApă
RolaRola
6
Tăiați rola în felii de 1 1/2 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Așezați-l perfect în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Lăsați să crească într-un loc cald timp de aproximativ 1/2 oră sau până se dublează.
9
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
În timp ce rulourile cresc, combinați untul sau margarina, siropul de porumb și zahărul brun într-o cratiță grea. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Se ia de pe foc. Când rulourile au crescut, turnați siropul peste vârfurile rulourilor, lăsându-l să se scurgă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Presărați rulouri cu nuci pecan și coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista