Cereale integrale și cârnați italieni-varză umplută

Cereale integrale și cârnați italieni-varză umplută
Cereale integrale și cârnați italieni - varza umplută ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 297 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână roșii, zahăr brun, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați italieni și tocană de varză, Foame pentru cârnați italieni și varză, și Varză prăjită și mere cu cârnați italieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță. Se amestecă ciupercile; se acoperă, se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Descoperiți tigaia; aduceți amestecul de ciuperci la fierbere. Se amestecă bulgurul; acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 30 de minute sau până când lichidul este absorbit. Puneți amestecul de bulgur într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și usturoiul în tigaie; saut 7 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați legume în amestecul de bulgur; se răcește ușor. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
BulgurBulgur
6
Scoateți carcasele din cârnați. Zdrobiți cârnații în amestec de bulgur; se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
BulgurBulgur
7
Adăugați apă într-un cuptor olandez mare la o adâncime de 2 inci; puneți un abur mare de legume în tigaie. Aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
8
Adăugați frunze de varză la abur. Varză la abur, acoperită, 6 minute sau până când este fragedă și flexibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
9
Scoateți varza din abur (nu scurgeți apa). Clătiți varza cu apă rece; se scurge și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
ApăApă
10
Lucrând cu câte o frunză de varză, așezați 1/2 cană amestec de bulgur în centrul frunzei. Îndoiți marginile frunzei; rulati. Repetați procedura cu frunzele de varză rămase și amestecul de bulgur pentru a forma 12 rulouri de varză. Stiva se rostogolește uniform în abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
BulgurBulgur
RolaRola
11
Întoarceți cuptorul olandez la foc mediu-mare; aduceți apa la fierbere. Role de abur, acoperite, 30 de minute, adăugând mai multă apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
12
Combinați roșiile, oțetul de vin roșu și zahărul în cratiță; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
TomateTomate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
14
Serviți sosul cu rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
SosSos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista