Cerdo al Caramelo (muschi de porc cu sos de Caramel)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați Cerdo al Caramelo (muschi de porc cu sos de Caramel). O porție conține 379 calorii, 51G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână muschi de porc, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (muschi de porc cu sos de mure), Muschi De Porc Cu Ghimbir De Mere Cu Sos De Caramel, și Chuletas de Cerdo a La Criolla (cotlet de porc în sos creol) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. măcinați împreună usturoiul, ceapa, sarea și piperul.
Întindeți amestecul peste carnea de porc și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 20 de minute.
Așezați carnea de porc într-o oală și adăugați 5 căni de apă. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 30 de minute.
Transferați carnea de porc într-o tigaie și puneți-o deoparte.
Adăugați bețișoarele de scorțișoară, untul topit, zahărul brun sau panela și cuișoarele măcinate în lichidul de gătit.
Se amestecă bine și se adaugă amestecul la carnea de porc.Gatiti pentru 30, sau pana cand un termometru de carne introdus in mijlocul porcului citeste exact 138 de grade.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.Acoperiți carnea cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească timp de 15 minute. Aranjați carnea pe un platou și turnați sosul deasupra.
Se presară sare și piper proaspăt măcinat după gust.