Celebrul Condiment De Fructe De Mare

Celebrul Condiment De Fructe De Mare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați celebrul condiment de fructe de mare. Această rețetă face 4 porții cu 35 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 100 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, semințe de țelină măcinată, pudră de muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 41%. Rețete similare sunt Queens of Quisine fructe de mare condimente și freca, Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), și Caserola cu fructe de mare * pentru cei cărora nu le plac fructele de mare*.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sarea, semințele de țelină, pudra de muștar uscat, ardeiul roșu, ardeiul negru, frunzele de dafin, ardeiul, cuișoarele, ienibaharul, ghimbirul, cardamomul și scorțișoara împreună într-un bol până se combină bine. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Semințe De țelinăSemințe De țelină
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista