Prăjituri Crab final cu Remoulade ar putea fi doar pescatarian rețetă pe care o căutați. Pentru 3,66 USD pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție conține 750 calorii, 21g de proteine, și 50g de grăsime. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de maioneză, lămâie, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Prăjituri De Crab Cu R, Prăjituri de Crab cu Remoulade, și Prăjituri de Crab cu sos de Remoulade.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se adaugă sare și se aduce la fierbere, neacoperit. Se fierbe timp de aproximativ 20 de minute până când nu există rezistență atunci când se introduce o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)
3
Scurgeți cartofii și asigurați-vă că sunt uscați. Mash-le într-un castron mare, până când toate nu există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
În timp ce cartofii se gătesc, încălziți laptele, usturoiul, cimbrul, frunzele de dafin, boabele de piper și 1 lingură de unt într-o cratiță mare la foc mediu. Nu-l lăsați să fiarbă. Folosind o sită, strecurați laptele și ierburile în cartofi și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2 Cesti Catei De Usturoi
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Adăugați arpagicul tocat și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
6
Verificați carnea de crab pentru bucăți de coajă. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă la frigider până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
7
Scoateți și pliați cu grijă în cartofi. Folosind mâinile, modelați amestecul în chiftele de dimensiuni medii, având grijă să aplatizați centrele și să neteziți partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
8
Rotiți-le în pesmet și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Drajeuri Perle Albe
9
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu un ulei de 1/4 inch și încălziți la foc mediu până începe să fumeze ușor. Prăjiți prăjiturile de crab până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte, întorcându-se cu grijă cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
10
Scoateți din tigaie și serviți pe un vas plat mare cu Remoulade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Remoulade
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Se ornează cu felii de lămâie și se servește cu o salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La Lamaie
12
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron. Se da la frigider 30 de minute inainte de servire.
Crab în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Puteți încerca vinul Paul Dolan Vineyards Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Provenit din văile joase din jurul râului rus, o zonă renumită pentru producerea de vinuri bogate și concentrate, Paul Dolan Vineyards Chardonnay este un vin rafinat echilibrat, cu arome de pere coapte, mere crocante și un condiment cremos de vanilie.