Cele Mai Bune Negrese
Cele mai bune negrese ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 11 porții cu 727 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrate de copt cu ciocolată, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Dulce & sărat negrese: ciocolata neagra Fudge negrese cu Dulce de Leche, Brownies Tahini fără cereale (cele mai bune brownies pe care le-am mâncat vreodată!), și Ferma negrese aka coace înainte negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Căptușiți o tigaie de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu, permițând extinderea a 2 inci peste laturi; ungeți ușor folia.
Aduceți 1 inch de apă la foc mic în partea de jos a unui cazan dublu.
Puneți ciocolată și unt în partea de sus a cazanului dublu. Gatiti, amestecand ocazional, 5 pana la 6 minute sau pana se topeste. Se răcește 10 minute; transferați într-un castron mare. Se amestecă zahărul până se omogenizează. Se amestecă făina și următoarele 3 ingrediente doar până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți la 350 timp de 32 până la 35 de minute sau până când este setat. Se răcește în tigaie 30 de minute. Înghețați 2 ore; tăiați în pătrate sau triunghiuri. Apăsați blaturile cu frunze de aur, dacă doriți.
Sfat pentru machiaj: înghețați până la 2 luni. Dacă folosiți frunze de aur, adăugați-o chiar înainte de servire.