Cele Mai Bune Fasole Coapte
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Cele mai bune fasole coapte ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de zahăr brun, melasă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cele mai bune fasole BBQ coapte și 5 fasole mai coapte pentru a iubi, Fasole La Cuptor, și Fasole La Cuptor.
Instrucțiuni
Alegeți prin fasole și îndepărtați orice pietricele.
Puneți fasolea într-un colizor și clătiți sub apă rece.
Transferați fasolea într-o oală mare sau castron, adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inci și lăsați să se înmoaie peste noapte. Fasolea se va rehidrata și se va umfla până la dublul dimensiunii lor.
Scurgeți și clătiți fasolea, apoi puneți-o într-o cratiță. Acoperiți fasolea cu apă proaspătă și puneți-o la foc mediu.
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția slăninii. Se fierbe, amestecând ocazional, timp de aproximativ 25 de minute sau până când fasolea este fragedă, dar nu se rupe.
Transferați fasolea și bulionul într-un vas sigur pentru cuptor de 2 litri.
Așezați felii de slănină într-un singur strat deasupra fasolei.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 325 de grade F timp de 45 de minute până la 1 oră pentru a găti slănina.