Cele Mai Bune Cotlete De Porc
Cel mai bun cotlet de porc este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 139 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Norecipes. Dacă aveți la îndemână mareceapa subțire, usturoiul, muștarul de cereale și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Prosciutto de ierburi pe cotlete de porc "carne de porc pe carne de porc", și Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă de congelator sigilabilă de dimensiunea galonului, adăugați zahărul, sarea, usturoiul și apa. Sigilați punga și rotiți-o pentru a dizolva zahărul și sarea.
Adăugați carnea de porc, apăsați cât mai mult aer, apoi sigilați punga.
Lăsați - l să stea la frigider cel puțin 4 ore, sau de preferință peste noapte.
Scoateți Cotletele de porc din saramură și folosiți prosoape de hârtie pentru a îndepărta cât mai multă umiditate de pe suprafața cotletelor de porc. Dacă există apă pe suprafața cotletelor de porc, acestea nu se vor rumeni.
Adăugați uleiul în tigaie și încălziți la foc mediu.
Așezați Cotletele de porc în tigaie în timp ce tigaia este încă rece. Deoarece Cotletele de porc sunt sărate cu zahăr, vor arde înainte de a găti dacă le puneți într-o tigaie fierbinte. Prăjiți Cotletele de porc netulburate până când sunt maronii aurii pe o parte și au trecut de la roz la bej cam la jumătatea părților laterale. Întoarceți Cotletele de porc și prăjiți a doua parte până se rumenesc bine și un termometru de citire instantanee citește 141 grade F (60,5 C).
Transferați-le pe o farfurie și lăsați-le să se odihnească.
Scurgeți excesul de ulei din tigaie, apoi adăugați ceapa și usturoiul. Saut până când ceapa este moale.
Adăugați vinul, mierea și muștarul și apoi ridicați focul pentru a fierbe alcoolul și a îngroșa glazura. Când glazura este frumoasă și groasă, adăugați Cotletele de porc înapoi în tigaie și răsturnați-le în mod repetat pentru a le acoperi cu glazura. Odată ce nu mai rămâne lichid în tigaie, Cotletele de porc sunt gata. Se acoperă cu ceapa caramelizată și se servește cu piure de cartofi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.