Cel Mai Simplu Vreodată Pește Marinata

Cel Mai Simplu Vreodată Pește Marinata
Cea mai ușoară marinadă de pește ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 318 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți whisky bourbon, ulei vegetal, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cel Mai Simplu Tacos De Pește, Marinada De Pește Mediteraneană, și Marinada pentru pește la grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un vas superficial, amestecați sosul de soia, uleiul vegetal și whisky-ul bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
WhiskyWhisky
2
Așezați fileurile de halibut în vas și marinați 30 de minute la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
3
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Ungeți ușor grătarul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Puneți halibutul pe grătar și aruncați marinada. Gatiti 5 minute pe fiecare parte, pana cand se usuca usor cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista