Cel Mai Bun Vreodată Pumpernickel Loaf
Cel mai bun vreodată Pumpernickel pâine necesită în jurul valorii de 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 284 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, melasă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Supă de Squash cu vrăjitoare Pumpernickel și picături Picante de sânge (supă picantă de Squash prăjită cu pâine prăjită Pumpernickel), Pumpernickel Secară, și Covrigi Pumpernickel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați apa caldă, melasa și drojdia împreună în vasul unui mixer de suport.
Lăsați să stea până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă, aproximativ 5 minute.
Amestecați făina de pâine, făina integrală de grâu, făina de secară, făina de porumb, pudra de cacao, glutenul vital de grâu și sarea într-un bol.
Adăugați încet la amestecul de drojdie. Montați mixerul cu atașamentul cârligului de aluat; întoarceți-vă la viteză medie și lăsați aluatul să se amestece timp de 15 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată; frământați cu mâna până nu mai este lipicios, ci neted și elastic, adăugând mai multă făină după cum este necesar, 3 până la 5 minute. Ungeți un castron mare.
Transferați aluatul în vasul uns, întorcându-vă pentru a acoperi aluatul pe toate părțile. Acoperiți vasul; lăsați să crească într-o zonă caldă până când dublează dimensiunea, 30 de minute. Ungeți o tigaie cu pâine.
Puneți aluatul în jos și transferați-l în tigaia unsă. Acoperiți și lăsați să crească într-o zonă caldă timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea sună goală la atingere, 40 până la 50 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă.