Cel Mai Bun Vreodată Afine Cizmar

Cel Mai Bun Vreodată Afine Cizmar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați cel mai bun Cobbler de afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 983 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, afine, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cobbler Proaspăt De Afine Cu Sos De Afine, Cel Mai Bun Cobbler De Afine, și Cobbler De Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un vas de copt pătrat de 8 inci, amestecați afine, 3 linguri de zahăr și suc de portocale. Pune deoparte. Într-un castron mic, amestecați bine făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Suc De PortocaleSuc De Portocale
AfineAfine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Într-un castron mediu, unt de cremă și 1/2 cană de zahăr până când este ușor și pufos. Bateți în extract de ou și vanilie. Adăugați treptat amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele sunt combinate. Aruncați aluatul cu linguri rotunjite peste amestecul de afine. Încercați să acoperiți cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
AfineAfine
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute, până când toppingul se rumenesc și umplutura clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Aromele fumurii duc într-un gust incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în ultra hi-def; o ciupire delicată de fir de chile pe finisaj nu împiedică complexitatea răcoroasă.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista