Cel Mai Bun Vreodată Afine Cizmar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați cel mai bun Cobbler de afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 983 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, afine, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cobbler Proaspăt De Afine Cu Sos De Afine, Cel Mai Bun Cobbler De Afine, și Cobbler De Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un vas de copt pătrat de 8 inci, amestecați afine, 3 linguri de zahăr și suc de portocale. Pune deoparte. Într-un castron mic, amestecați bine făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, unt de cremă și 1/2 cană de zahăr până când este ușor și pufos. Bateți în extract de ou și vanilie. Adăugați treptat amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele sunt combinate. Aruncați aluatul cu linguri rotunjite peste amestecul de afine. Încercați să acoperiți cât mai mult posibil.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute, până când toppingul se rumenesc și umplutura clocotește.