Cel Mai Bun Tort De Ciocolată Umed

Cel Mai Bun Tort De Ciocolată Umed
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cel mai bun tort de ciocolată Umed. Această rețetă servește 15 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 308 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolată Umedă După Opt Tort, Tort De Ciocolată Umed, și Tort De Ciocolată Umed.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Cernem împreună făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, cremă împreună margarina și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
VanilieVanilie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista