Cel Mai Bun Tort Cu Strat De Ciocolată Fudge
Cel mai bun tort de ciocolată Fudge Layer ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 378 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, amestec de prăjituri cu ciocolată, cremă knudsen și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel Mai Bun Tort Cu Strat De Ciocolată Fudge, Tort Cu Strat De Ciocolată Cu Banane (Ușor), și Tort cu strat de lămâie cu glazură de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se taie 2 oz. ciocolată. Bateți amestecul de tort, amestecul de budincă uscată, ouăle, smântâna, uleiul și apa într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Se amestecă ciocolata tocată.
Se toarnă în tigăi rotunde de 2 (9 inci) pulverizate cu spray de gătit.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește în tigăi 10 min. Slăbiți prăjiturile de pe părțile laterale ale tigăilor. Inversați pe rafturi de sârmă; îndepărtați ușor tigăile. Se răcește complet prăjiturile.
Cuptor cu microunde bici rece și ciocolată rămase în castron cu microunde pe mare 1-1 / 2 min. sau până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând după 1 min.
Lăsați să stea 15 min. pentru a îngroșa.
Stivați straturile de tort pe farfurie, umplând și glazurând cu amestec de bici rece.