Cel mai bun piept de vită al bunicii evreiești

Cel mai bun piept de vită al bunicii evreiești
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Cel mai bun piept de vită al bunicii evreiești ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 379g de proteine, 148g de grăsime, și un total de 3030 calorii. Pentru $22.81 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, usturoi, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 228 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Sandviș cu piept evreiesc cu Mozzarellan afumat și salată de varză roșie, Piept de toamnă cu cidru și dovlecei de Butternut de la ' The Artisan Jewish Deli at Home, și Pieptul nu-al-bunicii tale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă sau oală la foc mediu-mare. Condimentează pieptul generos cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se pune în tigaie și se gătește până când suprafața are o culoare maro bogată, nu arsă, ci întunecată. Ridicați friptura și împrăștiați ceapa în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Așezați partea nefiertă a fripturii în jos pe ceapă. Repetați procesul de rumenire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați usturoiul în tigaie și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi aproape friptura. Aduceți la foc mic. Reduceți căldura la minim și acoperiți cu un capac sau o folie de aluminiu bine fixată. Se fierbe timp de 4 ore, întorcând friptura o dată la jumătate. Friptura ar trebui să fie fragedă de furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți pieptul pe un platou de servire. Aduceți bulionul în tigaie la foc mic, răzuind fundul pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce la un sos subtire. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista