Cel mai bun Corned Beef ' n ' Cabbage
Cel mai bun Corned Beef ' n ' varza este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 412 calorii. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați varză, apă, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Și Varză, Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 6-qt. oala sub presiune, combinați apa și conținutul pachetului de condimente de carne de vită; adăugați carne de vită. Închideți capacul în siguranță. Rotiți butonul regulatorului la presiune și selectați presiune înaltă. Gatiti timp de 45 de minute.
Între timp, într-o cratiță mare, combinați varza, cartofii și bulionul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Adăugați morcovi și ceapă. Acoperiți și fierbeți 20-25 de minute mai mult sau până când legumele sunt fragede; scurgeți.
Eliberați presiunea conform instrucțiunilor manuale.
Scoateți carnea de vită pe un platou de servire. Aruncați lichidul de gătit.
Serviți carnea de vită cu varză, cartofi, morcovi și ceapă.