Cel mai bun Cheesecake al lui Eric din New York
Eric cel mai bun New York stil Cheesecake este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 962 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr, gălbenușuri de ou, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 151 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cheesecake În Stil New York, Cheesecake În Stil New York, și Cheesecake În Stil New York pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți toate ingredientele la temperatura camerei.
Așezați raftul cuptorului în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 grade F (190 grade C). Înfășurați exteriorul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu folie. Ungeți generos interiorul tigaiei.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul până se omogenizează.
Se amestecă zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă în smântână și frișcă.
Adăugați amaretto și vanilie. Se amestecă ouăle și gălbenușul de ou pe rând, amestecând bine între fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Se toarnă amestecul în tava pregătită cu formă de arc.
Așezați tigaia într-o altă tigaie cu cel puțin un centimetru mai lată decât tigaia pentru tort și adăugați apă caldă în tigaia exterioară pentru a crea o baie de apă pentru tort (Acest lucru previne fisurile din cheesecake-ul dvs.).
Coaceți pe suportul central al cuptorului timp de 70 de minute.
Opriți cuptorul și lăsați să se răcească cu ușa cuptorului deschisă timp de o oră. Apoi scoateți tortul din Baia de apă și răciți cel puțin 3 ore înainte de a-l scoate din tigaia cu formă de arc.