Ceiba Caramel Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați porumbul Caramel Ceiba. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 213 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Supă De Scoici La Ceiba, Porumb Puf Caramel Porumb, și Porumb Caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Aduceți la fierbere; gatiti, fara agitare, 8 minute sau pana cand zaharul ajunge la 260 pe un termometru cu bomboane.
Se ia de pe foc; se amestecă rapid bicarbonatul de sodiu și vanilia.
Se toarnă caramel fierbinte peste floricele, se adaugă migdale și se acoperă rapid floricelele.
Întindeți amestecul de floricele pe foi de copt ușor unse.
Coaceți la 250 timp de 1 oră, amestecând la fiecare 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. A se păstra în recipiente etanșe.