Cedru somon placat cu marar

Cedru somon placat cu marar
Cedar somon placat cu marar este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 455 calorii. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de usturoi, maioneză, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Somon Placat Cu Cedru Cu Sos De Mărar De Muștar, Somon Cu Cedru, și Cedru Somon Placat.

Instrucțiuni

1
Înmuiați scândura de cedru în apă timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
ApăApă
2
Preîncălziți grătarul pentru gătit indirect la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Amestecați muștarul Dijon, maioneza, sucul de lămâie, coaja de lămâie, mărarul și usturoiul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MaionezăMaioneză
UsturoiUsturoi
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Aranjați somonul pe scândura de cedru înmuiată și întindeți amestecul de muștar peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
MuștarMuștar
SomonSomon
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Așezați scândura de cedru pe partea mai rece a grătarului; gătiți până când somonul se descuamează ușor cu o furculiță, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin de culoare galben auriu strălucitor care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista