Ceapă și pâine de bere Fontina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați pâinea de bere cu ceapă și Fontina. Această rețetă servește 16 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ceapa & Fontina Bere Aluat Pâine, Pâine Cu Bere, și Pâine Cu Bere Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adauga ceapa, si saut 6 minute sau pana cand se inmoaie. Se răcește la temperatura camerei.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron; faceți o fântână în centrul amestecului.
Adăugați ceapa, brânza și berea; se amestecă până se umezește.
Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit; stropiți uniform cu 2 linguri de unt.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute; periați cu restul de 2 linguri de unt.
Coaceți încă 23 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute în tigaie pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.