Ceapă roșie la grătar cu oțet Balsamic și rozmarin

Ceapă roșie la grătar cu oțet Balsamic și rozmarin
Ceapa roșie la grătar cu oțet Balsamic și rozmarin este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 131 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, frunze de pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Sparanghel la grătar și ceapă roșie cu ulei de măsline și oțet Balsamic, Sparanghel Și Ceapă La Grătar Cu Oțet Balsamic Și Brânză Albastră, și Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic.
DificultateNormal
Gata În36 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista