Ceapă Prăjită Agrodolce
Ceapa prăjită Agrodolce este o fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 262 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, stafide aurii, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Ceapă Agrodolce (ceapă dulce și acră), Ceapă dulce-acrișoară (cipolline în Agrodolce), și Friptură de flanc cu andive prăjite, Agrodolce de ceapă de primăvară și Rucola.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc.
Combinați ceapa, slănina și uleiul de măsline într-un vas de copt de 13 x 9 inci, amestecați pentru a acoperi ceapa în ulei, condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat și introduceți-l în cuptor.Prăjiți, amestecând ocazional, până când ceapa devine aurie și începe să devină fragedă, aproximativ 30 de minute. Între timp, combinați ingredientele rămase într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați până se dizolvă zahărul, apoi continuați să gătiți până se reduce cu 1/2, aproximativ 20 de minute.Când ceapa este gata, scoateți-o din cuptor, turnați sosul peste ele, reduceți temperatura cuptorului la 400 m.f și readuceți vasul de copt în cuptor. Prăjiți ceapa, ungând ocazional, până când sosul este gros și siropos, aproximativ încă 8 minute.
Scoateți din cuptor și amestecați ceapa pentru a acoperi în sos. Reveniți la cuptor și continuați să prăjiți până când furculița este fragedă, încă aproximativ 8 minute.
Se servește fierbinte sau călduță.