Ceapă Perlată Înăbușită
Ceapa perlată înăbușită este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chili de arbol, ceapă perlată, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Fenicul Fiert, Morcovi Și Ceapă Perlată, Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri, și Pulpe De Pui Fierte Cu Anghinare Și Ceapă Perlată.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare până la cald; adăugați ceapa. Se sotează 10 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Adăugați chili de arbol, frunze de dafin și cimbru; gătiți 1 minut.
Adăugați vin alb și gătiți până se reduce la jumătate.
Adăugați stoc de pește. Aduceți amestecul la fierbere; gătiți 25 de minute sau până când lichidul s-a evaporat aproape.
Adăugați untul în tigaie, amestecând până se topește.