Ceapă la grătar, șalotă și praz
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Ceapa la grătar, Șalota și prazul ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper grosier, praz, oțet de vin roșu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pizza de anghinare cu praz și eșalotă, Pizza De Primăvară Cu Anghinare, Praz Și Eșalotă, și Sfeclă, praz și ceapă pentru rețete similare.