Ceapă la grătar, șalotă și praz

Ceapă la grătar, șalotă și praz
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Ceapa la grătar, Șalota și prazul ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper grosier, praz, oțet de vin roșu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pizza de anghinare cu praz și eșalotă, Pizza De Primăvară Cu Anghinare, Praz Și Eșalotă, și Sfeclă, praz și ceapă pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista