Ceapă Focaccia
Ceapa Focaccia ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 295 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica ceapa, toate scop făină, apă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Go Dairy Free. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ceapă Focaccia, Focaccia Cu Ceapă Roșie, și Ceapă Focaccia.
Instrucțiuni
Combinați apa și drojdia în vasul unui mixer și lăsați să stea aproximativ 5 minute până se spumează.
Adăugați zahărul, sarea, 3 T de ulei de măsline și făină și cu cârligul de aluat în loc, amestecați aproximativ 5 minute până când aluatul s-a reunit și este neted. Poate fi necesar să adăugați puțină apă caldă dacă amestecul pare prea uscat.
Scoateți bila de aluat din mixer și puneți-o într-un vas uns cu ulei, întorcându-se pentru a acoperi. Acoperiți vasul și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii.Între timp, încălziți 1 t ulei de măsline într-o tigaie. Tăiați subțire ceapa și adăugați-o în tigaie. Când ceapa începe să se înmoaie, adăugați oțetul balsamic și frunzele de salvie și continuați să fierbeți până când tot balsamicul a fost absorbit de ceapă.
Se ia de pe foc.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Puneți aluatul în jos și apoi rotiți-l într-un dreptunghi și așezați-l pe o foaie de copt. Forma nu este cu adevărat importantă, focaccia mea este de obicei deformată, îi conferă caracter. Împingeți aluatul cu degetele pentru a crea gropițe și apoi ungeți aluatul cu 3 T de ulei.
Întindeți amestecul de ceapă deasupra aluatului, presărați sare de mare și măcinați deasupra piper negru proaspăt și usturoi pentru a termina.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când crusta este aurie pe fund.
Transferați într-o grătar pentru a se răci ușor înainte de a felia.