Ceapă Dulce Prăjită
Ceapa dulce prăjită este o fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Dulce Vidalian Ceapa Dip, Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, și Tartă prăjită cu cartofi dulci și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți ceapa într-un castron mare; stropiți cu ulei.
Se presară cu 1/2 linguriță de sare; aruncați pentru a acoperi.
Îndepărtați pielea albă de hârtie din capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați în folie.
Puneți ceapa și usturoiul învelit în folie pe o foaie de copt.
Coaceți la 425 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Se taie ceapa. Separați cuișoarele de usturoi; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Combinați ceapa, usturoiul, 1/2 linguriță de sare, smântâna și ingredientele rămase într-un bol mare. Acoperiți și răciți 1 oră.