Ceapă de primăvară și Galette Morel
Ceapa de primăvară și Galette Morel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 214 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Primăvară. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă de primăvară, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sparanghel, ceapă de primăvară și saut de ciuperci Morel 4, Gnocchi Cu Ciuperci Morel Și Mazăre De Primăvară, și pakora de ceapă de primăvară – cum se fac pakoras de ceapă de primăvară.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti produse de patiserie, lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu.
Tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Combinați smântâna și sucul într-un bol, amestecând bine. Se amestecă amestecul de smântână în amestecul de făină.
Presărați suprafața cu 3 linguri de apă cu gheață, câte 1 lingură odată; aruncați cu o furculiță până când este umed și sfărâmicios (nu formați o bilă).
Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; capac. Se răcește 20 de minute. Suprapuneți ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 12 inci (grosime de aproximativ 1/4 inci).
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic; așezați aluatul, folia de plastic cu fața în sus, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Îndepărtați folia de plastic rămasă.
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti umplutura, tăiați subțire părți albe de ceapă, rezervând blaturi verzi.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa feliată în tigaie; saut 15 minute sau până devine auriu.
Adăugați ciuperci în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se evapora umezeala.
Se ia de pe foc. Feliați vârfurile verzi de ceapă.
Adăugați blaturi feliate, 1/4 linguriță sare și piper în tigaie; se amestecă pentru a se combina.
Întindeți amestecul de ceapă uniform peste aluat, lăsând o margine de 2 inci; presărați brânza uniform peste amestecul de ceapă. Îndoiți marginile aluatului spre centru, apăsând ușor pentru a sigila (aluatul va acoperi doar parțial amestecul de ceapă).
Așezați tigaia pe raftul inferior în cuptor; coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc.