Ceapă cremă cu vin
Ceapa cremă cu vin este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 230 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, vin chardonnay, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Ceapă Cremă, Ceapă Cremă, și Ceapă cremă II.
Instrucțiuni
Puneți ceapa într-o oală de 2 litri.
Se toarnă suficient vin pentru a acoperi jumătate din ceapă.
Adăugați frunza de dafin, cimbru și sare. Se fierbe și se amestecă timp de 25 de minute.
Adăugați smântâna și aduceți la fierbere; reduceți focul și gătiți până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Scoateți frunza de dafin și serviți.