Ceapă Cipolline dulce-acrișoară

Ceapă Cipolline dulce-acrișoară
Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 206 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți oțet de vin roșu, vin, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă dulce-acrișoară (cipolline în Agrodolce), Ceapă Cipolline Umplută, și Ceapa Cipolline balsamic-fiert cu rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Blanch ceapa într-o oală mare de apă clocotită 1 minut, apoi se scurge într-o strecurătoare și se transferă într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și curățați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat. Se fierbe, fără agitare, spălând orice cristale de zahăr pe partea laterală a tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece, până când siropul devine auriu pal. Continuați să gătiți caramel, rotiți ușor tigaia, până la aur adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
4
Scoateți imediat de pe foc, apoi adăugați cu grijă vin (caramelul se va aburi puternic și se va întări). Întoarceți tigaia la căldură și fierbeți, amestecând, până când caramelul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapă, oțet de vin roșu, ulei, sare, boabe de piper și frunze de dafin și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De VinOțet De Vin
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Transferați ceapa într-un castron folosind o lingură cu fante, apoi fierbeți lichidul până se reduce la aproximativ 1 cană, 10 până la 15 minute. Se amestecă oțetul balsamic, apoi se toarnă lichid peste ceapă și se răcește la temperatura camerei. Se răcește, acoperit, 1 până la 3 zile (pentru ca aromele să se dezvolte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
7
Se servește răcit sau la temperatura camerei.
1
Ceapa se păstrează, acoperită și răcită, 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
DificultateExpert
Gata În26 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista