Ceapă caramelizată și tartă prăjită cu ardei roșu
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, făină, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Brânză De Capră, Ceapă Caramelizată Și Tartă Cu Ardei Roșu Prăjit, Tartă De Usturoi Prăjită Și Ceapă Caramelizată, și Ceapă caramelizată și Frittata de ardei prăjit.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti crusta, dizolvați drojdia și mierea în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit. Se amestecă 1 cană de făină de pâine și 1 lingură de ulei în amestecul de drojdie. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 1/2 ore sau până la bule. Se amestecă 1/2 cană făină de pâine, făină integrală de grâu și 1 linguriță sare.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); aluatul se va simți lipicios.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Pentru a pregăti toppingul, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute, amestecând frecvent. Se amestecă 1 linguriță de sare, crenguțe de cimbru, usturoi și frunze de dafin; gătiți timp de 15 minute sau până se rumenesc adânc, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc. Aruncați crenguțele de cimbru și frunzele de dafin.
În timp ce ceapa se gătește, tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime, aruncând semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați.
Lăsați să stea 15 minute. Se curăță și se toacă grosier.
Preîncălziți cuptorul la 42
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Așezați aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se acoperă cu amestecul de ceapă și ardeiul gras tocat.
Se presară cu piper negru.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când crusta se rumeneste. Se răcește ușor.
Se presara cu cimbru tocat.
Tăiați în 8 pătrate și tăiați fiecare pătrat în jumătate în diagonală.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.