Ceapă caramelizată și Popovers Elvețieni

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa caramelizată și Popovers Elvețieni. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, ouă, ceapă caramelizată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Brânză Elvețiană Și Tacos De Ceapă Caramelizată, Chard elvețian și lasagna de ceapă caramelizată, și Tartele Elvețiene De Afine Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o tigaie cu brioșă de 12 căni la cuptor 10 minute.
Între timp, procesați primele 5 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie 20 până la 30 de secunde sau până la netezire. Se amestecă brânza și următoarele 2 ingrediente.
Scoateți tava din cuptor; se toarnă 1/2 linguriță. ulei în fiecare din 8 cupe brioșă, Centrul de umplere 6 cupe și cupa de mijloc pe fiecare capăt.
Se încălzește în cuptor 5 minute.
Scoateți din cuptor. Împărțiți aluatul între cupele de brioșă unse; reveniți imediat la cuptor.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se umflă și se rumenesc ușor în jurul marginilor. Reduceți temperatura cuptorului la 350; coaceți 10 minute sau până când blaturile se rumenesc.
Transferați pe un suport de sârmă; se răcește cu 3 până la 4 minute înainte de servire.