Ceapă caramelizată și Popovers Elvețieni

Ceapă caramelizată și Popovers Elvețieni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa caramelizată și Popovers Elvețieni. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, ouă, ceapă caramelizată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Brânză Elvețiană Și Tacos De Ceapă Caramelizată, Chard elvețian și lasagna de ceapă caramelizată, și Tartele Elvețiene De Afine Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți o tigaie cu brioșă de 12 căni la cuptor 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, procesați primele 5 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie 20 până la 30 de secunde sau până la netezire. Se amestecă brânza și următoarele 2 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Scoateți tava din cuptor; se toarnă 1/2 linguriță. ulei în fiecare din 8 cupe brioșă, Centrul de umplere 6 cupe și cupa de mijloc pe fiecare capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se încălzește în cuptor 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor. Împărțiți aluatul între cupele de brioșă unse; reveniți imediat la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se umflă și se rumenesc ușor în jurul marginilor. Reduceți temperatura cuptorului la 350; coaceți 10 minute sau până când blaturile se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați pe un suport de sârmă; se răcește cu 3 până la 4 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista