Ceapa Vidalia la gratar cu unt de Bacon
Ceapa Vidaliană la grătar cu unt de slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.99 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 460 calorii. Mergeți la magazin și ridicați slănină, unt, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Crabi cu coajă moale la grătar cu ceapă Vidaliană la grătar, Friptură cu ochi de coastă cu ceapă Vidaliană, și Ceapă Vidaliană La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: folie de aluminiu rezistentă
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Tăiați blatul de ceapă și" coada din spate", astfel încât ceapa să poată sta plată. Curățați ceapa. Folosind un cuțit de parcare tăiați o formă goală în formă de con în centrul cepei, asigurându-vă că nu mergeți până la fund. Sare și piper în cavitate.
Așezați ceapa pe pătrate individuale de folie de aluminiu rezistentă.
Adăugați untul, slănina, brânza albastră și cimbru într-un castron și amestecați până se combină bine.
Adăugați bucăți mari de unt în fiecare cavitate a cepei. Îndoiți folia de aluminiu în jurul cepei, adunându-vă în partea de sus și sigilând pentru a crea un cort.
Așezați pe grătar la foc direct și acoperiți grătarul. Gatiti 30 de minute pana cand ceapa este moale.
Lăsați să se răcească 5 minute înainte de a deschide pachetul de folie și de a servi.