Ceașca de ceai cu zahăr de scorțișoară fără Gluten ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 233 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, scorțișoară măcinată, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ceai De Zahăr Cu Scorțișoară Fără Gluten, Scorțișoară - Zahăr Churros Fără Gluten Și Disneyland Sfaturi De Luat Masa Fără Gluten, și Covrigi moi sănătoși cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten scorțișoară-zahăr (fără zahăr, cu conținut scăzut de grăsimi, cu conținut ridicat de fibre și proteine).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de pâine de 7 pe 4 pe 3 inci cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
3
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, 1 cană de suc de trestie evaporat, amidonul de cartofi, săgeata, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, guma de xantan, sarea și 1 lingură de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Trestie Evaporat
Arorut
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați uleiul, sosul de mere, vanilia și 1 cană de apă fierbinte la ingredientele uscate. Se amestecă până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Vanilie
Apă
Ulei De Gătit
5
Transferați 1/4 cană de aluat într-un castron mic și adăugați restul de 1/4 cană de suc de trestie evaporat, 1 lingură de scorțișoară și apa fierbinte rămasă. Se amestecă până când amestecul este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Trestie Evaporat
Scorțișoară
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se toarnă conținutul bolului mediu în tigaia pregătită. Stropiți cu grijă aluatul din vasul mic în centrul pâinii. Pentru a crea vârtejul, luați o linguriță și, începând de la 1 capăt al tigaiei, deplasați-vă în jos pe lungimea tigaiei în timp ce rotiți lingura în sus și în jos prin aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Bol
7
Presărați blatul cu suc de trestie evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Trestie Evaporat
8
Puneți tigaia în cuptor pe raftul central și coaceți timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Scoateți din cuptor și periați blatul cu o cantitate generoasă de ulei. Întoarceți-l la cuptor și coaceți încă 15 minute, sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată și crusta este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
10
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 20 de minute, apoi treceți ușor un cuțit în jurul marginii tortului. Acoperiți partea superioară a tigaiei cu o tăietură și inversați tortul pe tablă. Ridicați cu grijă tigaia și inversați din nou tortul de ceai pe o altă placă de tăiat. Fie tăiați și serviți cald, fie așteptați până când este complet rece înainte de depozitare. Acoperiți tortul de ceai netăiat cu folie de plastic și păstrați-l la temperatura camerei până la 3 zile.