Ceai de lapte cu Tapioca Pearl Ice Pops

Ceai de lapte cu Tapioca Pearl Ice Pops
Ceaiul de lapte cu Tapioca Pearl Ice Pops ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 79 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pliculețe de ceai, apă, perle de tapioca și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Budinca De Perle Tapioca, Supă De Perle Cu Banane, Nucă De Cocos Și Tapioca, și Budincă de perle Tapioca cu piersici la grătar și fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru perlele de tapioca: aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță mică, cu un capac etanș la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați perlele de tapioca, amestecați și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la mediu scăzut și continuați să fierbeți rapid până când perlele sunt umflate și moi până la capăt, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
3
Scoateți tigaia de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Se strecoară perlele într-o strecurătoare, se clătește cu apă rece până se răcește și se scurg bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
TigaieTigaie
4
Transferați perlele într-un vas mic rezistent la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați restul de 1/2 cană de apă într-o cratiță mică, curată, la foc mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați zahărul brun, reduceți focul la mediu scăzut și amestecați până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ZahărZahăr
7
Se toarnă siropul de zahăr peste perlele de tapioca rezervate, se amestecă pentru a se combina și se lasă să stea până când amestecul se răcește la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.Pentru baza de ceai cu lapte: aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare într-o cratiță mică, cu un capac etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Sirop SimpluSirop Simplu
ApăApă
BazaBaza
LapteLapte
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați pungile de ceai, amestecați pentru a combina și reveniți la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
9
Scoateți tigaia de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți pungile de ceai, apăsând lichidul suplimentar din pungi înapoi în tigaie și aruncați pungile de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se adaugă laptele condensat și se amestecă până se uniformizează combined.To asamblați PoP-urile de gheață:folosind o lingură cu fante, scoateți 1/3 cană din perle din sirop și împărțiți-le între matrițele pop. Umpleți matrițele pe jumătate cu baza de ceai din lapte. Înghețați până când PoP-urile sunt aproape solide, aproximativ 2 ore. Între timp, puneți perlele rămase deoparte în sirop la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
LapteLapte
GheațăGheață
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BatetiBateti
12
Așezați baza de ceai de lapte rămasă în frigider.După 2 ore, scurgeți perlele de tapioca rămase și împărțiți-le printre matrițe. Se acoperă cu baza de ceai de lapte rămasă. Introduceți Bețișoarele și congelați până se solidifică, cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
BazaBaza
LapteLapte
CeaiCeai
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista