Ceai cu gheață de pepene verde și busuioc
Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Ceaiul cu gheață de pepene verde și busuioc ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă servește 8. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți crenguțe de busuioc, zahăr, pepene verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Filet de vită cu cremă de busuioc cu salată de pepene verde-busuioc și Pătlagine la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apa într-un ulcior rezistent la căldură.
Adăugați pungile de ceai și lăsați să se absoarbă timp de 10 minute.
Scoateți și aruncați pungile și lăsați ceaiul să se răcească la temperatura camerei înainte de refrigerare.
Adăugați pepene verde, busuioc și zahăr (dacă utilizați) și turnați peste gheață.