Ceai Cu Gheață De Mango
Ceaiul înghețat de Mango necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 113 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 80 de cenți pe porție, veți obține o băutură care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pungi de ceai, zahăr, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și ceai cu gheață de mango , cum se face ceai cu gheață de mango.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fierbere, opriți focul adăugați pungi de ceai și abrupte până când ceaiul este întunecat, aproximativ 5 minute.
Scoateți pungile, adăugați nectar de mango și adăugați zahăr, după gust. Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Așezați în ulcior și adăugați frunze de mentă.
Se toarnă peste gheață și se ornează cu felii de mango.