Ceai Afumat Rață

Ceai Afumat Rață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați rață afumată cu ceai. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 620 calorii, 12g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Un amestec de rădăcină de ghimbir, crenguțe de ceai, boabe de piper sichuan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rață Afumată Cu Ceai, Rață De Ceai Afumat, și Ceai Afumat Rotisor Rață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: cuptor pentru fumat: 1 kilogram de lemn de camfor (așchii sunt fine) pot fi utilizate alte tipuri de lemn, cum ar fi migdalele)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați toate ingredientele, cu excepția uleiului de susan/vegetal, pentru marinată într-o soluție de baie și puneți rața curățată în ea peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Rață întreagăRață întreagă
3
Agățați uscat și odihniți-vă cel puțin 2 ore. Agățați rața în cuptorul de fumat cu cârlig pe gâtul superior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați lemnul de camfor, zahărul brun, crenguțele de ceai, dacă sunt disponibile, pe o tigaie la baza cuptorului și încălziți cuptorul la 350 de grade F. Unele rețete necesită frunze de ceai, dar frunzele de ceai din amestecul de zahăr/camfor nu adaugă atât de multă aromă de ceai rațelor. Prăjiți rața aproximativ 40 de minute, dar depinde de dimensiunea raței, tipul cuptorului etc. Pentru cele mai bune rezultate pentru o piele crocantă, ultimele 5 până la 10 minute ar trebui să fie la 400 de grade F, cu un final de ulei de susan/vegetal pe pielea raței. Duck poate fi fulgeră în ulei fierbinte pentru a termina, în cazul în care calendarul de serviciu este critică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
UmărUmăr
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Rață întreagăRață întreagă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Tăiați și serviți fierbinte, cu chifle și sos, opțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista