Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați rață afumată cu ceai. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 620 calorii, 12g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Un amestec de rădăcină de ghimbir, crenguțe de ceai, boabe de piper sichuan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rață Afumată Cu Ceai, Rață De Ceai Afumat, și Ceai Afumat Rotisor Rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: cuptor pentru fumat: 1 kilogram de lemn de camfor (așchii sunt fine) pot fi utilizate alte tipuri de lemn, cum ar fi migdalele)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați toate ingredientele, cu excepția uleiului de susan/vegetal, pentru marinată într-o soluție de baie și puneți rața curățată în ea peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5 Uncii De Ceață Tocată
Rață întreagă
3
Agățați uscat și odihniți-vă cel puțin 2 ore. Agățați rața în cuptorul de fumat cu cârlig pe gâtul superior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Așezați lemnul de camfor, zahărul brun, crenguțele de ceai, dacă sunt disponibile, pe o tigaie la baza cuptorului și încălziți cuptorul la 350 de grade F. Unele rețete necesită frunze de ceai, dar frunzele de ceai din amestecul de zahăr/camfor nu adaugă atât de multă aromă de ceai rațelor. Prăjiți rața aproximativ 40 de minute, dar depinde de dimensiunea raței, tipul cuptorului etc. Pentru cele mai bune rezultate pentru o piele crocantă, ultimele 5 până la 10 minute ar trebui să fie la 400 de grade F, cu un final de ulei de susan/vegetal pe pielea raței. Duck poate fi fulgeră în ulei fierbinte pentru a termina, în cazul în care calendarul de serviciu este critică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
5 Uncii De Ceață Tocată
Rață întreagă
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Tăiați și serviți fierbinte, cu chifle și sos, opțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe