Cea mai frumoasă talpă de lămâie coaptă în tavă este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 175 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ceapă de primăvară, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Jamie Oliver are 308 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Talpă De Lămâie Umplută La Cuptor, Tava de vară-somon la cuptor, și Stroganoff De Pui La Cuptor În Tavă.
Instrucțiuni
1
Acest lucru este foarte simplu. Mai întâi de toate da pește o spălare, apoi cu un cuțit ascuțit scor peste fiecare pește Până la os la intervale de 2,5 cm/1 inch pe ambele părți. Acest lucru permite aromei să pătrundă în pește și lasă sucurile peștilor să iasă. Preîncălziți cuptorul la 200C / 204° / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ia-ți un castron și adaugă roșiile, usturoiul, oregano sau busuiocul, ceapa de primăvară, oțetul balsamic, un vârf de sare și piper și coaja și sucul de 1 lămâie. Slăbiți cu câteva linguri bune de ulei de măsline extravirgin și amestecați bine, apoi întindeți-le pe fundul unei tăvi mari de prăjire. Folosiți unul care să se potrivească tuturor celor 4 pești destul de bine (sau puteți folosi două tăvi mai mici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La Lamaie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă De Primăvară
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Portocala, Coaja
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Așezați peștele deasupra la coadă. Acum adăugați măslinele, pătrunjelul, sucul și coaja celei de-a doua lămâi în vasul în care se aflau roșiile. Slăbiți cu puțin ulei de măsline și apoi împărțiți acest amestec între pește, plasând o cantitate egală pe centrul fiecăruia. Gatiti in cuptorul preincalzit timp de 12 pana la 15 minute, in functie de marimea pestelui. Pentru a verifica dacă sunt gata, luați vârful unui cuțit și împingeți-l în cea mai groasă parte a peștelui. Când ați terminat, carnea se va îndepărta cu ușurință de os.Odată gătit, scoateți peștele din cuptor și lăsați-i să se odihnească timp de 3 sau 4 minute în timp ce vă aduceți oaspeții în jurul mesei, serviți-i niște vin și îmbrăcați-vă salata. Apoi te poți întoarce la pește. Împărțiți-le la masă pe 4 farfurii, asigurându-vă că toată lumea primește niște roșii și suc spooned peste vârful peștelui. Minunat! din Cinele lui Jamie
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La Lamaie
2 Cepți Mărunțiți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)