Cea Mai Bună Salată De Spanac
Cea mai bună salată de spanac este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 494 calorii, 10g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 91 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, slănină, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 78%. Încercați Salată Grecească De Spanac În Mini Cupa Phyllo Salată De Spanac Grec În Mi, Salata de spanac – o poftă de mâncare picant la salata de spanac de modă veche, și Spanac Ohitashi (salată japoneză de spanac cu fulgi de Bonito) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie și sfărâmați.
Strat spanac, slănină, ouă și ceapă într-un castron mare.
Se presară cu migdale și semințe de floarea soarelui.
Bateți ulei vegetal, ketchup, oțet, zahăr brun, sos Worcestershire, usturoi, sare și piper negru într-un bol; se toarnă peste amestecul de spanac și se aruncă.