Cea mai bună pâine de porumb pe care o veți mânca vreodată
Rețeta Cea mai bună pâine de porumb pe care o veți mânca vreodată poate fi făcută în aproximativ 35 de minute . Această rețetă servește 8 și costă 45 de cenți per porție. O porție conține 318 calorii , 7 g de proteine și 16 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați porumb, smântână, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este pe placul a 123 de bucătari și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 56% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ cea mai bună pâine vegană cu banane pe care o veți mânca vreodată , umplutura de porumb de sud-vest cu porumb și ardei iute verzi și pâine de porumb la tigaie cu porumb și slănină proaspăt tăiate .
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți o tigaie de fier de 9 inci.
Într-un castron mare, bate oul.
Adăugați lapte, ulei, smântână, smântână de porumb și amestec de făină de porumb; se amestecă până când făina de porumb este doar umezită.
Se toarnă aluatul în tigaia unsă.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Pâinea de porumb funcționează foarte bine cu Riesling, Vinul spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (semi-sticlă) cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (semi-sticlă)]()
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (semi-sticlă)