Caș De Afine
Cranberry caș ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 20 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 66 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caș De Afine, Caș De Afine, și Tarte Cu Caș De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute sau până când apar afine.
Așezați amestecul de afine într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul de afine printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele.
Combinați zaharurile și untul într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până se combină bine.
Adăugați gălbenușurile de ou și oul, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă amestecul de afine, amidonul de porumb și sarea.
Așezați amestecul în partea superioară a unui cazan dublu. Gatiti peste apa fierbinte pana cand un termometru inregistreaza 160 si amestecul se ingroasa (aproximativ 10 minute), amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute. Se amestecă lichiorul. Acoperiți și refrigerați până la 1 săptămână.