Caviarul din Alabama de jos al lui Lulu

Caviarul din Alabama de jos al lui Lulu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caviarul Lulu ' s Lower Alabama. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână ardei gras, sare și piper, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Caviarul Alabama Inferior, Caviarul din Texas al lui Lulu, și Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar).

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate50
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista