Caviar De Vinete
Caviarul de vinete este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 141 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 85 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ardei, vinete, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Caviar De Vinete, Salată De Vinete / Caviar, și Caviar d ' Aubergine (răspândire de vinete).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Ungeți vinetele, ardeii și roșiile.
Așezați-le pe o foaie de copt și puneți-le în cuptor. Prăjiți până la moale, aproximativ 20 de minute. Cojiți vinetele, ardeii și roșiile.
Sotati ceapa tocata si usturoiul. Puneți amestecul în robotul de bucătărie și adăugați amestecul de usturoi-ceapă, oțet, suc de portocale, coriandru, ulei de măsline, iaurt și sare și piper. Îndoiți pătrunjelul tocat.