Cauli-Fettuccine de putere "Alfredo"

Cauli-Fettuccine de putere
Rețeta Cauli-power Fettuccine "Alfredo" este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un extraordinar lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.86 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 273 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte de migdale fără aromă, praf de ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Fettuccine Cauli-Fredo cu varză de Bruxelles și slănină, Fettuccine Alfredo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați flori de conopidă într-o oală mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere scăzută. Odată ce fierbe, gătiți încă 3-7 minute până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgere.Între timp, adăugați uleiul într-o tigaie și sotati usturoiul tocat la foc mic timp de 4-5 minute până se înmoaie și parfumat, dar nu browned.In un blender de mare viteză, adăugați conopida gătită și scursă, usturoiul sotat, laptele, drojdia nutritivă, sucul de lămâie, pudra de ceapă, pudra de usturoi, sarea și piperul. Se amestecă până se formează un sos super neted. Dacă utilizați un Vitamix, utilizați tamper stick după cum este necesar. Cheia aici este să obțineți un sos foarte neted, așa că nu vă fie teamă să-l lăsați să curgă un minut sau cam așa ceva. Pune deoparte.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
UmărUmăr
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați cantitatea dorită de paste și fierbeți pentru timpul indicat pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Adăugați sos de conopidă în oală (puteți folosi aceeași oală!) și adăugați pastele scurse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se încălzește la scăzut-mediu până se încălzește suficient după bunul plac. Sare din nou după gust (pastele diluează aroma).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se servește cu pătrunjel tocat proaspăt și piper negru. Simțiți-vă liber să adăugați legumele preferate sotate sau prăjite. Cred că mazărea, spanacul sau broccoli ar funcționa foarte bine! Am adăugat ciuperci, dar nu eram prea nebun după ele în acest fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista