Cauli-Fettuccine de putere "Alfredo"
Rețeta Cauli-power Fettuccine "Alfredo" este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un extraordinar lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.86 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 273 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte de migdale fără aromă, praf de ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Fettuccine Cauli-Fredo cu varză de Bruxelles și slănină, Fettuccine Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați flori de conopidă într-o oală mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere scăzută. Odată ce fierbe, gătiți încă 3-7 minute până când furculița este fragedă.
Scurgere.Între timp, adăugați uleiul într-o tigaie și sotati usturoiul tocat la foc mic timp de 4-5 minute până se înmoaie și parfumat, dar nu browned.In un blender de mare viteză, adăugați conopida gătită și scursă, usturoiul sotat, laptele, drojdia nutritivă, sucul de lămâie, pudra de ceapă, pudra de usturoi, sarea și piperul. Se amestecă până se formează un sos super neted. Dacă utilizați un Vitamix, utilizați tamper stick după cum este necesar. Cheia aici este să obțineți un sos foarte neted, așa că nu vă fie teamă să-l lăsați să curgă un minut sau cam așa ceva. Pune deoparte.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați cantitatea dorită de paste și fierbeți pentru timpul indicat pe ambalaj.
Adăugați sos de conopidă în oală (puteți folosi aceeași oală!) și adăugați pastele scurse.
Se încălzește la scăzut-mediu până se încălzește suficient după bunul plac. Sare din nou după gust (pastele diluează aroma).
Se servește cu pătrunjel tocat proaspăt și piper negru. Simțiți-vă liber să adăugați legumele preferate sotate sau prăjite. Cred că mazărea, spanacul sau broccoli ar funcționa foarte bine! Am adăugat ciuperci, dar nu eram prea nebun după ele în acest fel de mâncare.