Cauli-brânză macaroane

Brânza cauli-macaroane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 571 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 36 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți muștar integral, roșii, CR fra fra fra fra FRA, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cheat ' s cauli-brânză de macaroane, Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, și Supă De Brânză Broccoli Cauli.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată.
Adăugați pastele, amestecați bine, readuceți la fierbere și apoi gătiți, neacoperite, câteva minute. Sfat în buchețelele de conopidă, aduceți din nou la fierbere și gătiți încă 8-10 minute până când atât pastele, cât și conopida sunt fragede, dar încă ferme până la mușcătură.
Se scurge bine. Preîncălziți un grătar fierbinte.
Adăugați crme frache, muștar și toate, cu excepția unei mâini bune de brânză, în tigaia pentru paste. Se amestecă la foc mic până când brânza începe să se topească. Introduceți pastele și conopida în sosul de brânză și amestecați ușor împreună. Condimentați și transferați într-un vas ignifug.
Împrăștiați roșiile deasupra urmate de restul de brânză și puțin piper. Grătiți aproximativ 5 minute până se rumenesc și clocotesc.