Cauli-brânză macaroane

Cauli-brânză macaroane
Brânza cauli-macaroane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 571 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 36 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți muștar integral, roșii, CR fra fra fra fra FRA, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cheat ' s cauli-brânză de macaroane, Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, și Supă De Brânză Broccoli Cauli.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pastele, amestecați bine, readuceți la fierbere și apoi gătiți, neacoperite, câteva minute. Sfat în buchețelele de conopidă, aduceți din nou la fierbere și gătiți încă 8-10 minute până când atât pastele, cât și conopida sunt fragede, dar încă ferme până la mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Se scurge bine. Preîncălziți un grătar fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Adăugați crme frache, muștar și toate, cu excepția unei mâini bune de brânză, în tigaia pentru paste. Se amestecă la foc mic până când brânza începe să se topească. Introduceți pastele și conopida în sosul de brânză și amestecați ușor împreună. Condimentați și transferați într-un vas ignifug.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Împrăștiați roșiile deasupra urmate de restul de brânză și puțin piper. Grătiți aproximativ 5 minute până se rumenesc și clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista