Cauciuc Ducky Tort
Rubber Ducky Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată, bomboane cu pană portocalie, bomboane nonpareil și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cauciuc Ducky Tort, Doar Ducky Limonadă Tort Pops, și Ducky Baie Baby Shower Pumn.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale unei tigaie rotunde de 8 inci, o tigaie rotundă de 9 inci și o ceașcă de cremă de 10 oz.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Se toarnă 2/3 cană de aluat în ceașcă de cremă; împărțiți aluatul rămas între tigăile de tort.
Coaceți tigaia de 8 inci 21 până la 26 de minute (întunecată sau antiaderentă 25 până la 30 de minute), tigaia de 9 inci 17 până la 23 de minute (întunecată sau antiaderentă 20 până la 26 de minute), cupa cu cremă 21 până la 26 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Scoateți prăjiturile din tigăi și cupa cu cremă; așezați laturile rotunjite în sus pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Congelați prăjiturile cu 45 de minute înainte de tăiere pentru a reduce firimiturile.
Lingură glazură în castron mare. Se amestecă suficientă culoare alimentară până la culoarea galbenă dorită. Folosind cuțit zimțat, tăiați vârful rotunjit de pe tortul de 8 inci.
Așezați tortul de 8 inci, tăiat cu fața în jos, pe farfuria de servire; întindeți 1/2 cană glazură deasupra.
Așezați tortul de 9 inci, cu partea rotunjită în sus, pe tortul mat.
Întindeți stratul subțire de glazură peste partea și partea superioară a tortului stratificat pentru a sigila firimiturile. Congelați tortul 30 până la 60 de minute.
Rezervați aproape 2/3 cană glazură. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Așezați tortul cu ceașcă de cremă, cu partea rotunjită în sus, la 1 inch de marginea tortului stratificat pentru cap. Direct vizavi de cap, așezați 2 bomboane portocalii, una lângă alta, pentru forma cozii. Cap de îngheț și coadă de bomboane cu glazură rezervată; așezați o mică bucată de glazură deasupra capului cu o ușoară buclă "asemănătoare unei pene", dacă doriți.
Adăugați bomboane nonpareil la cap pentru ochi; adăugați chipsuri de ciocolată la centrele ochilor, atașând cu o cantitate mică de glazură.
Tăiați partea rotunjită a bomboanelor portocalii rămase la 1/4 inch de partea plată. Folosind degetele zahărite, apăsați jumătățile tăiate de bomboane pentru a le face subțiri pentru a forma jumătățile superioare și inferioare ale ciocului. Împingeți 2 scobitori prin cioc și introduceți sub ochi.
Scoateți scobitorii înainte de servire. Depozitați ușor acoperit.