Catfish Ranchero
Reteta Ranchero Catfish ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 42 minute. Pentru $3.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 404 calorii, 41G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare, ulei de gătit, chipsuri de tortilla și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 78%. Rețete similare includ Cina Ranchero, Sos Ranchero, și Porumb Ranchero.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Tapetați o foaie de gătit cu folie de aluminiu și pulverizați ușor cu spray de gătit.
Într-un vas superficial, amestecați chipsurile zdrobite, pudra de chili, sarea și piperul.
Într-un alt castron, amestecați oul și uleiul. Scufundați somnul în amestec de ouă și ulei, apoi dragați în amestec de chipsuri.
Așezați somnul pe foaia de copt căptușită cu folie și presărați orice amestec de așchii rămase peste somn.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit până când somnul este fulgios și alb la mijloc, 10 până la 12 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.