Catedrala Ferestre I
Ferestrele Catedralei s-ar putea să fie doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 60 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 88 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coajă de portocală, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Cookie-Urile Catedralei, Gelatina Ferestrei Catedralei, și Cookie-Urile Ferestrei Catedralei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a găti tare gălbenușurile de ou, separați ouăle și alunecați gălbenușurile în suficientă apă fierbinte pentru a le acoperi. Gatiti chiar sub punctul de fierbere pana cand este ferm, aproximativ 5 pana la 8 minute.
Într-un castron mediu, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ou, piureul de gălbenușuri și coaja de portocală. Se amestecă făina și sarea până se amestecă bine, apoi se amestecă fructele confiate și cireșele. Împărțiți aluatul în jumătate și formați-l în rulouri cu diametrul de 1 1/2 inci. Înfășurați în folie sau plastic și răciți cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți foile de copt.
Desfaceți rulourile de aluat și feliați în felii de 1/4 inch.
Așezați 1 inch în afară pe foile de fursecuri pregătite.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Cookie-urile trebuie setate, dar nu rumenite.
Scoateți din foile de copt pentru a se răci pe rafturile de sârmă.