Casă simplă de turtă dulce
Casa simplă de turtă dulce necesită aproximativ 1 oră și 12 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 9167 calorii, 120g de proteine, și 361g de grăsime fiecare. Pentru $15.49 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, bicarbonat de sodiu, șablon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1895 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Luxe Gingerbread Casa Decorare Partid & Turtă Dulce Trufe Martini, Casă De Turtă Dulce (Mini Case De Turtă Dulce), și Casa De Turtă Dulce.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Topiți untul, zahărul și siropul într-o tigaie.
Amestecați făina, bicarbonatul de sodă și ghimbirul măcinat într-un castron mare, apoi amestecați amestecul de unt pentru a face un aluat rigid. Dacă nu se va uni destul de mult, adăugați un strop mic de apă.
Decupați șablonul (descărcați din lista de ingrediente). Puneți o foaie de hârtie de copt pe suprafața de lucru și rulați aproximativ un sfert din aluat până la grosimea a două 1 monede.
Tăiați una dintre secțiuni, apoi glisați turta dulce, încă pe hârtia de copt, pe o foaie de copt. Repetați cu aluatul rămas, rulând din nou garniturile, până când aveți doi pereți laterali, un perete din față și din spate și două panouri de acoperiș. Orice aluat rămas poate fi tăiat în pomi de Crăciun, dacă doriți.
Alegeți cele mai intacte migdale în fulgi și introduceți-le ușor în secțiunile acoperișului, mai întâi cu capătul ascuțit, pentru a arăta ca plăci de acoperiș.
Coaceți toate secțiunile timp de 12 minute sau până când sunt ferme și puțin mai întunecate la margini. Lăsați să se răcească câteva minute pentru a se întări, apoi tăiați din nou șabloanele pentru a da margini curate și ascuțite. Se lasă să se răcească complet.
Puneți albușurile într-un castron mare, Cerneți zahărul glazurat, apoi amestecați pentru a face o glazură groasă și netedă. Puneți o lingură într-o pungă cu o duză medie. Țeavă șerpi generoși de glazură de-a lungul marginilor peretelui, unul câte unul, pentru a uni pereții împreună. Folosiți un castron mic pentru a susține pereții din interior, apoi lăsați să se usuce, ideal pentru câteva ore.
Odată uscate, scoateți suporturile și fixați panourile de acoperiș. Unghiul este abrupt, așa că poate fi necesar să le țineți ferm timp de câteva minute până când glazura începe să se usuce. Uscați complet, ideal peste noapte. Pentru a decora, pipetați puțină glazură pe lungimea a 20 de degete mini de ciocolată și lipiți-le pe lungime pe pereții laterali ai casei. Folosiți trei, în poziție verticală, pentru ușă.
Folosind glazura, lipiți dulciuri în jurul ușii și pe partea din față a casei. Pentru a face țurțurile, începeți cu duza la un unghi de 90 de grade față de acoperiș și stoarceți o pată de glazură de mărimea unui bob de mazăre. Menținând presiunea, trageți duza în jos și apoi de pe glazură se va îndepărta, lăsând o urmă ascuțită. Repetați în jurul părții din față a casei.
Tăiați mini ruloul de ciocolată sau fulgul scufundat într-un unghi, apoi fixați-l cu glazură pentru a face un coș de fum. Pipă puțină glazură în jurul vârfului. Dacă ați făcut copaci de turtă dulce, decorați-I și acum, topping fiecare cu o bilă de argint, dacă folosiți. Pudrați acoperișul cu zahăr glazură pentru un efect de zăpadă.
Pune o cale de lichidare de dulciuri, și repara copaci turtă dulce în jurul și despre folosind pete de glazură. Casa ta de turtă dulce va fi comestibilă timp de aproximativ o săptămână.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru turtă dulce. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.