Casă Greu Covrigi

Casă Greu Covrigi
Covrigi tari de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 36. Un amestec de zahăr, ulei vegetal, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 83 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Covrigi De Casă, Covrigi De Casă, și Covrigi De Casă.

Instrucțiuni

1
Combinați apa caldă, zahărul și sarea kosher în vasul unui mixer și presărați drojdia deasupra. Se lasă să stea 5 minute sau până când amestecul începe să se spumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați făina și, folosind atașamentul cârligului de aluat, amestecați la viteză mică până se combină bine. Treceți la viteză medie și frământați până când aluatul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale vasului, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți aluatul din vas, curățați vasul și apoi ungeți-l bine cu ulei vegetal. Întoarceți aluatul în vas, acoperiți-l cu folie de plastic și așezați-l într-un loc cald timp de aproximativ 50 până la 55 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tapetați 4 tigăi de jumătate de foaie cu hârtie pergament și periați ușor cu uleiul vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
6
Puneți suficientă apă într-o tigaie mare pentru a ajunge la 1/3 din partea laterală a tigaiei și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Între timp, întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor unsă și împărțiți-l în porții de 1 uncie, aproximativ 36 de bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Întindeți fiecare bucată de aluat într-un băț lung de 14 până la 15 inci și așezați-l pe tigăile de foi, la o distanță de 1/4 inci. Acoperiți aluatul care nu este folosit cu un prosop ușor umed pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Așezați ușor 6 până la 8 covrigi odată în apă timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
ApăApă
10
Scoateți covrigii înapoi în tava, periați cu gălbenușul de ou bătut și amestecul de apă și presărați cu sarea de covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CovrigiCovrigi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți până la culoarea maro aurie și tare, aproximativ 55 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Transferați într-un suport de răcire timp de cel puțin 20 de minute înainte de servire. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Revista