Casă Greu Covrigi
Covrigi tari de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 36. Un amestec de zahăr, ulei vegetal, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 83 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Covrigi De Casă, Covrigi De Casă, și Covrigi De Casă.
Instrucțiuni
Combinați apa caldă, zahărul și sarea kosher în vasul unui mixer și presărați drojdia deasupra. Se lasă să stea 5 minute sau până când amestecul începe să se spumeze.
Adăugați făina și, folosind atașamentul cârligului de aluat, amestecați la viteză mică până se combină bine. Treceți la viteză medie și frământați până când aluatul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale vasului, aproximativ 4 până la 5 minute.
Scoateți aluatul din vas, curățați vasul și apoi ungeți-l bine cu ulei vegetal. Întoarceți aluatul în vas, acoperiți-l cu folie de plastic și așezați-l într-un loc cald timp de aproximativ 50 până la 55 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tapetați 4 tigăi de jumătate de foaie cu hârtie pergament și periați ușor cu uleiul vegetal. Pune deoparte.
Puneți suficientă apă într-o tigaie mare pentru a ajunge la 1/3 din partea laterală a tigaiei și aduceți la fierbere la foc mare.
Între timp, întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor unsă și împărțiți-l în porții de 1 uncie, aproximativ 36 de bucăți.
Întindeți fiecare bucată de aluat într-un băț lung de 14 până la 15 inci și așezați-l pe tigăile de foi, la o distanță de 1/4 inci. Acoperiți aluatul care nu este folosit cu un prosop ușor umed pentru a preveni uscarea.
Așezați ușor 6 până la 8 covrigi odată în apă timp de 30 de secunde.
Scoateți covrigii înapoi în tava, periați cu gălbenușul de ou bătut și amestecul de apă și presărați cu sarea de covrig.
Coaceți până la culoarea maro aurie și tare, aproximativ 55 până la 60 de minute.
Transferați într-un suport de răcire timp de cel puțin 20 de minute înainte de servire. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.